Чотири Чебурека Prosecco Bar – це ідеологія одного з міських кафе, яке завойовує прихильність відвідувачів завдяки чебурекам нової якості, їх поєднанню з модним напоєм Prosecco, дружнім якісним сервісом і гострою комунікацією

  • Мінімальні інвестиції і швидкі терміни окупності
  • Зрозумілий і затребуваний продукт, відсутність конкуренції
  • Повний супровід до, під час і після відкриття
  • Відсутність прихованих, додаткових платежів

4 варіанти організації франшизи:

  • XS – 50 кв. м. – міні кафе орієнтоване в основному на виніс, в асортименті середня кількість начинок для чебуреків і янтиків. 2 салати, суп дня, кава, просекко, пиво і сидр. Кілька місць посадки, “швидкий обід” стоячі місця
  • S – 80 кв. м. – розширений асортимент чебуреків, янтиків, міське невелике кафе, в меню салати, супи, десерти, коктейльна карта, пиво, сидр, просекко
  • M – 130 кв. м. – великий асортимент чебуреків і янтиків, не менше 5 видів салатів і супів, десерти, закуски, розширене алкогольне меню плюс коктейльна карта. Обіди. Велика посадка, плюс доставка, плюс на виніс
  • L – 200 кв. м. – розмір включає M розмір – збільшується посадка і асортимент страв і начинок

У всіх форматах бажаним наявність літньої тераси та можливість встановлення вуличних столів

https://4che.bar/Франшиза-Чотири-Чебуреки-Prosecco-Bar-c78170993

Від Fran Team

Залишити відповідь

You missed